Voor mensen die van GSM komen, en nu hier met een bepaalde groep willen RPGen.
 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]

Go down 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 6:24 pm

Yeh ;3

Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Ras:
Wapens:
Extra:
Door:

Naam: Luthien Aurelius Nightray
Leeftijd: 19
Uiterlijk:
Spoiler:
 
Op het plaatje lijkt het bruin ja, maar hij heeft zwart haar.
Innerlijk: Luthien is ERG koppig en eigenwijs. Het is moeilijk om hem ergens van te overtuigen, want hij blijft altijd bij zijn eigen mening. Hij kan in het begin nogal koud en gesloten zijn, maar zodra je hem beter leert kennen is hij heel aardig. Toch zit er nog een vleugje kilte in, maar daar kan hij niks aan doen. Als je hem boos maakt, is hij ook goed boos.
Ras: Mens
Wapens: Twee tweeling-pistolen met vele kogels, die speciaal zijn voor vampiers.
Extra: Luthien praat liever niet over zijn verleden. Hij is zijn ouders verloren toen hij 7 was, en zijn oudere broer ging dood toen hij 15 was. Hij leeft nu op zichzelf maar mist ze wel.
Door: Ruuz
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 6:43 pm

Naam: Catherine Elenore Crendal
Leeftijd: 19 (Mensen jaar) 565 (Vampier jaar)
Uiterlijk: Catherine
Innerlijk: Kil, Medogenloos, wantrouwd iedereen zowel mens als vampier. Ze is altijd op haar hoede voor vampier jagers. Ze heeft wel positieve emoties alleen laat ze die nooit zien. Ware liefde geloofd ze totaal niet in, maar als ze je eenmaal vertrouwd kan ze aardig, vriendelijk en beetje behulpzaam zijn. Ze is ook charmant, maar dat gebruikt ze meestal zodat ze mannen mee kan lokken. Ook is ze erg kalm en rustig als iemand kwaad is of als er een gevecht plaats vind.
Ras: Vampier
Wapens: Een Zwaard, haar vecht/behendigheid technieken en niet te vergeten haar tanden.
Extra: Op een avond toen het volle maan was, wandelde Catherine door het park samen met haar vriend. Toen er ineens uit de bosjes een man kwam en ze zag hoe die meteen op haar vriend afdook en helemaal leeg zoog. Catherine probeerde te ontvluchten, maar dat lukte niet. De man zoog haar ook, maar door haar schoonheid wou de man haar niet doden.
De man zorgde voor haar heel lang en ze was zijn bruid geworden, maar na een week van de bruiloft werd haar man vermoord door een vampier jager. Catherine kon niks anders doen dan vluchten, ze had voor haar eigen ogen zien. Nu dwaald ze rond in de nacht. Overdag is ze er ook, maar dan draagd ze een mantel zodat ze niet zou verbranden door de zon.
Sinds haar man dood is geloofd ze niet meer in de liefde eigenlijk, wanneer ze ooit weer verliefd zou worden dan gaat ze op vlucht. Want ze is bang om diegene kwijt te raken.
Door: Darcy Duvessa
----------------------------------------------------------------------------------

Een meisje struinde door de straten, ze had een witte mantel om en een kap die haar gezicht bedekte. Ze zag veel mensen door de straten lopen, soms wende ze zich naar mannen. Maar wanneer ze mannen zag waar ook vrouwen bij waren of kinderen ging ze er niet op af. Ze bleef lopen, maar was op haar hoede voor de vampier jagers. Ze wist dat die er ook waren en moest voorzichtig aan doen als ze een slachtoffer zou uit gaan kiezen.


Laatst aangepast door Darcy Duvessa op do okt 28, 2010 7:35 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 7:11 pm

Je link doet het niet Smile
---

Luthien zuchte en veegde zijn bebloedde hand af aan de kleren van een meisje die op de grond lag. Hij pakte zijn zwarte leren handschoen van de grond en trok die aan.
'Sorry, schat... maar dit is nou eenmaal mijn werk.' mompelde hij tegen het onbeweeglijke figuur op de grond. Het meisje lag in een vreemde hoek op de grond, haar ogen wijd open en een schotwond door haar voorhoofd en een door haar borst. Ze was lijkbleek en onder het bloed. Luthien draaide zich weg van het meisje en stak iets in zijn riem; twee pistolen. De pistolen die het meisje hadden dood geschoten. Luthien liep uit de steeg en trok zijn lange zwarte jas dicht toen hij een koude bries voelde die zijn jas en zijn haren achteruit wapperde. Zijn zwarte ogen keken waakzaam rond, alsof er uit elke hoek moordenaars konden springen, en dat was ook zo. Want het werk van deze jongen was het jagen op de koudbloedige en wilde wezens genaamd vampiers.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 7:24 pm

off: het doet het wel alleen moet je gewoon. Op het einde staat een url, die moet je even verwijderen en dan pas zie je het plaatje Smile

Het meisje had een naam, ze hete Catherine. Catherine Elenore Crendal, maar ze noemde zichzelf nooit meer Catherine, ze had haarzelf een andere naam gemaakt. Ze noemde zichzelf Ella of Cath. Ze zag in de verte een jongen van ongeveer 24 jaar, ze keek of die geen vriendin had og kinderen. Gelukkig was het niet zo. Ze liep op de jongeman af en gebruikte haar charms.

Al snel is het haar gelukt en ze liep met de jongeman naar een steegje toe waar het donker was. De jongeman was impulsief en dus kwetsbaar.
Ze duwde de jongeman tegen de muur en de jongeman liet alles toe. Ze likte eerst met haar tong over zijn half en slagader.
Ze deed dat om hem eerst even te vermaken, ze gaf hem lichte kusjes. Langaam zonder dat de jongeman het zou merken kwam haar tanden te voorschijn.
Voordat de jongeman nog iets kon uitschreeuwen had ze hem al gebeten, ze had een hand voor zijn mond gedaan zodat niemand hem kon horen. Ze voelde hoe het bloed in haar lichaam kwam.

Toen ze voelde dat hij geen leven had liet ze hem los, ze ging nog even de restjes bloed die nog op haar lippen was aflikken en liet de jongeman achter in het steegje. Ze keek met een geamuseerde glimlach er naar. Langzaam deed ze haar kap weer over haar hoofd en liep gewoon rustig het steegje uit alsof er helemaal niks aan de hand was geweest.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 7:34 pm

Luthien liep rustig over de straten met zijn handen in zijn zakken, in de richting van het hoofdkwartier van de vampierenjagers. Hij was zeker niet de enige die op vampieren joeg. Er waren ook vele andere, allemaal met dezelfde reden om op vampieren te jagen als Luthien; een dierbare was door een vampier gedood. Luthien was zijn broer verloren door een vampier, en dat kon hij geen van de vampieren vergeven. Ookal waren ze nog zo aardig en zo betrouwbaar. Geen enkele vampier was te vertrouwen, en Luthien wou ze het liefst ook dood hebben. Die bloedzuigers...
Hij zuchte weer en sloot zijn ogen voor een paar seconden. Hij had amper geslapen door het gejaag van gisterenavond. Hij had er een stuk of twee kunnen doden, maar ja, die vampiers waren ook verrekt moeilijk te doden. Ze waren te snel om bij de houden, en elke klap bleek ze niks te doen, behalve wanneer ze door hun hart of hoofd werden gestoken. Dan gingen ze pas dood.
Door het denken en zijn gesloten ogen keek hij niet uit waar hij liep, en liep tegen iemand op. Hij opende zijn ogen en keek een meisje recht aan. Hij moest zijn best doen om niet in haar ogen te verdrinken. 'Sorry.' mompelde hij snel en kort.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 7:43 pm

Ella liep verder de straten op toen er opeens iemand tegen haar opbotste. Het was een jongeman niet ouder dan negentien jaar. "Dat geeft niet" sprak ze met een heldere en melodieuse klank. Ze keek die jongen strak, maar met een vriendelijk gezicht, ook al was die vriendelijke gezicht nep. Ella had nog steeds honger, maar die jongeman had ze geen trek in. Ze nam liefst jongemannen boven de twintig jaar die waren beter dan jongemannen die geen twintig waren. Ze had haar ogen meteen weer gericht op een jongeman. Deze schatte ze in van zestien, maar voor haar leek die erg lekker uit te zien. "Doe voorzichtig oke. Kijk wel de volgende keer uit waar je loopt" sprak ze weer met een heldere en melodieuse stemklank. Heel kalm liep ze op de zestien jarige jongen af en voor de tweede maal gebruikte ze haar charms.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 7:59 pm

Luthien knipperde een paar keer verbluft met zijn ogen toen hij haar stem hoorde, maar herstelde zich weer en keek met dezelfde koele blik die hij altijd op zijn gezicht had. Hij knikte kort en keek haar na toen ze weg liep, tot hij zijn hoofd schudde en zelf weg liep. Hij liep naar de deur van het hoofdkwartier, een normaal uitziend huis met een mooi tuintje en een zwart hek erom heen. Hij hief zijn hand en klopte op de deur. Wachtend tot iemand open zou doen, dacht hij nog eens aan het meisje. Ze was echt verbluffend mooi. Niet alleen haar schoonheid trok hem aan, maar ook iets anders. Zou het die blik zijn? Hij schudde zijn hoofd weer en liep naar binnen toen iemand open deed. Hij passeerde de woonkamer en ging gelijk de trap op naar de kamer van de leider om hem te melden dat hij er nog een had gedood.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:09 pm

Deze jongen was iets moeilijker om hem te verleiden, maar na twee uur was het haar toch gelukt. Ella liep met de jongen hand in hand, ze liep met hem een steegje in. Ze zei allemaal hele lieve woordjes tegen de jongen en dat vond de jongen leuk een beetje te leuk. De jongen kon zich niet meer inhouden en duwde haar tegen de muur inplaats van het omgekeerde. Hier had Ella even niet opgerekend, maar liet dat niet merken. De jongen hield haar polsen vast tegen de muur, ze on niks doen. Tenzij? Ze trapte keihard in de jongense ballen en dat deed zeer. Heel snel duwde ze hem tegen de muur, ze hield zijn beide handen stevig vast en beet toen in zijn hals pijl snel. Een kreet kon je horen uit de jongense mond, maar die verdween heel snel. Ze liet ook deze jongen vallen zonder enige emotie. Ze likte voor de tweede keer haar lippen en vond het voor vandaag wel genoeg, ze deed de kap weer terug over haar hoofd en liep de straat weer op.
Ze dacht even terug aan de tijd met haar man de vampier, soms miste ze hem.
Haar verleden weet ze weinig van alleen hoe ze tot vampier was gemaakt alleen dat stond in haar geheugen gegrift.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:16 pm

Luthien vertelde de leider alles, en in de twee uur die voorbij vlogen, deed hij niks anders dan op een stoel zitten en bedachtzaam naar de grond staren. Na twee uur werd hij het toch wel zat en stond op. Hij strekte zich even uit, omdat hij zo lang onbeweeglijk had gezeten. Hij besloot om vannacht op jacht te gaan, omdat de meeste vampiers 's nachts pas buiten waren. Strompelend liep hij het huis uit, richting het huis aan de overkant waar hij woonde. Na veel gekluns met de sleutel wist hij toch de deur open te krijgen en liep naar binnen, waar hij zich op de bank liet neer ploffen, en waar hij in een diepe slaap viel.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:23 pm

Ella ging naar een verlaten pand, daar bracht ze de rest van de dag eigenlijk door totdat het nacht is. Overdag ging ze zichzelf niet veel voeden. Hoogstens dat ze zich overdag voed was maximaal drie heel af en toe vier, maar meer ook niet. In de nacht voed ze zich meer, want da heeft ze ook veel meer honger en dan neemt ze wel vijftien soms wel meer dan dat. Toen ze aankwam bij der pand liep ze naar binnen. Het was aarde donker en dus konz e gewoon haar mantel uit doen. Haar blonde haren glinsterde in het donker.
Ze nestelde zich op een bank, want een doodskist was er niet eigenlijk.
Ze ging slapen totdat het echt nacht was en het pikke donker was. Ze wist dat de meeste jongere en vooral mannen rond die tijd buiten zijn.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:30 pm

Luthien werd wakker toen het 12 uur 's nachts was. Hij opende zijn ogen en keek in de duisternis van de kamer. Hij zag maar een paar vage omtrekken van de meubels die er stonden. Langzaam kwam hij overeind en gaapte even, waarna hij het gordijn open trok. De volle maan wierp een licht op de kamer, wat er enigszins eng uit zag. Hij deed zijn schoenen vlug aan en pakte zijn zwarte vingerloze leren handschoenen, die hij aan trok, waarna hij zijn pistolen in zijn riem stak en zijn lange zwarte jas aan trok. Hij pakte nog zijn hoed van de kapstok en liep naar buiten, terwijl hij de hoed opzette en onder de sterren en de maan op jacht ging naar vampiers.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:34 pm

Langzaam werd Ella wakker de maan scheenop haar gezicht. Gelukkig kon ze daar wel tegen. Ze stond op, ze pakte haar zwaard die ze alleen s'nachts meenam. Ze deed een andere mantel aan dit keer. Ze deed haar pikzwarte mantel aan en haar zwaard had ze bij haar heup die verstopte ze onder de mantel. De kap deed ze ook op, want s'nachts glinsterde haar haren meer dan overdag. Langzaam ging ze naar buiten toe en liep de straten op. Ze was nu veel meer op haar hoede, want nu waren er meer vampier jagers op de loer. Ze moest uiterst voorzichtig te werk gaan.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:43 pm

Luthien keek behoedzaam rond vanonder de rand van zijn hoed en stak zijn handen in zijn zakken terwijl hij liep. Hij moest goed opletten, anders zou hij zo aangevallen kunnen worden. Hij vertrouwde deze buurt voor geen ene cent, en wist dat de vampiers meestal in de steegjes waren, maar toch bleef hij op zijn hoede. Langzaam lopend, kwam hij bij een steegje en hoorde zachte geluiden eruit. Hij liep langzaam de steeg in, compleet onzichtbaar door zijn zwarte jas en hoed in het donker. En ja hoor, daar trof hij een vampier aan die net zijn tanden in een jong meisje wou boren.

In een reflex trok Luthien zijn pistool en richtte die op de vampier. Zijn vinger haalde de trekker over en een kogel schoot uit het pistool. De kogel boorde zich in de schouder van de vampier. De vampier schrok en liet het meisje vlug los, waarna hij kwaad om keek naar Luthien. In een keer schoot hij razendsnel op Luthien af, met een zwaard in zijn hand en Luthien wist wat hij moest doen. Hij wachtte af tot de vampier bijna bij hem was, en sprong toen opzij. Ookal schoot het zwaard langs zijn arm, een bloedende snee achterlatend, Luthien gaf geen kik en draaide zich om, zijn pistool op het hoofd van de vampier gericht. Hij schoot en de vampier draaide zich net om, waardoor de kogel zich in zijn voorhoofd boorde.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 8:56 pm

off: Dat was een domme zet van een domme vampier Razz

Ella hoorde een schot en meteen wist ze dat ze uiterst voorzichtig moest zijn. Ze wist dat er nu een vampier dood was, maar het deerde haar niet echt veel. Ze zag een jongen voorbij komen die stom dronken was, hij stonk alleen maakte dat voor haar niet uit. Ze had honger en wil zich voeden. Ze was heel subtiel, ze was één subtielste vampier's die er waren. Langzaam had ze de jongen zo in haar greep, ze lokte hem naar een verlaten steegje ver van waar de schot vadaan was.

Eenmaal in het steegje zoende ze hem in zijn hals. Ze had de kap van haar hoofd niet afgedaan. Ze hoorde de jongen vragen of hij door haar haren mocht en dat liet ze toe. Het moest uitzien alsof ze met elkaar hadden. Voor de zekerheid. Ze bleef hen zoenen en zachtjes beet ze haar tanden erin. De jongen gaf een kreun dat meer klonk als een genot dan als een pijnlijke kreun. Toen ze zag dat jongen dood was liet ze hem zonder mededogen vallen op de grond, ze likte haar lippen af. Heel zachtjes sloop ze weg van het steegje, ze ging weer op zoek naar een nieuwe prooi. Zonder dat ze het in de gaten had was er een pluk van haar haren langs haar gezicht gekomen. Die pluk glinsterde in het maanlicht, maar ook in het donker.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   do okt 28, 2010 9:36 pm

Ik had geen zin in een heel gevecht xD
---

Luthien werd duizendmaal bedankt door het meisje die hij had gered en ze bleef hem volgen, ookal zei hij dat ze weg moest gaan. Uiteindelijk toen hij een paar harde woorden gebruikte, liep ze bij hem weg. Luthien had al wat tranen zien glinsteren. Die meiden ook... altijd wel huilebalken. Hij lette er verder niet op en liep verschillende straten in die hij goed rond keek, zodat hij zag of er nog vampieren waren. Hij doodde er nog één. Weliswaar wel met moeite, maar het was hem wel gelukt. Hij had een bloedende kras op zijn wang, en een blauwe plek op zijn kin. Ook bloedde de wond die de eerste vampier hem had gegeven nog steeds. Het was een best diepe wond, maar Luthien had er geen last van.

Hij liep verder met genoeg energie om nog een paar vampiers te doden, tot hij iemand tegen kwam met een zwarte mantel. Hij vertrouwde het niet helemaal, en toen hij was beter keek zag hij een glinsterend plukje haar. Het kenmerk van een vampier. Hij hoopte ergens dat ze op hem af zou komen, hem mee zou nemen naar een steegje en hem daar proberen te bijten. Dan kon hij haar met gemak doden. Ze wist toch niet dat hij een vampierenjager was, en met deze kleren zag hij er heel wat ouder en minder herkenbaar uit.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 9:40 am

off: Je bent nu popu geworden. Ik zag dat er weer wat mensen waren die met jou een orpg wouden doen Razz

Ella had nu wat lang door gedwaalt, maar geen man was meer te bekenen. Opeens viel haar blik op een man. Het leek wel alsof hij zesentwintig was. Ze zou haar charms moeten gebruiken, ze liep op de man af. Maar had toch een wantrouwend gevoel hier, maar die legde ze even opzij, want ze had honger. In een oog opslag was ze verdwennen. Nou niet letterlijk, haar snelheid was zo snel dat je haar niet kan zien met het blote oog. Ze kwam achter de man terecht en tikte hem op zijn schouder. "Hallo" sprak ze met een heldere en melodieuse stem. Niet weten dat deze man eigenlijk de zelfde jongen was die ze vanochtend had ontmoet. "Weet je mannen zoals jij moeten niet alleen rond wandelen s'nachts. Dat is gevaarlijk" de laatste zin sprak ze fluisterend in de man's hoor.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 9:46 am

Ja haha XD
---

Luthien probeerde niet te grijnzen. Waren deze vampieren zo makkelijk te foppen? Hij keek om naar Ella en glimlachte. Nep natuurlijk. 'Hallo.' zei hij terug en keek haar vriendelijk aan. Natuurlijk was alles nep. Maar goed dat Luthien een goede acteur was. 'Wat doet een dame als jij om middernacht op straat?' Dat was iets wat elke man wel zou vragen. Het was gevaarlijk voor meisjes om op middernacht op straat te lopen. Er waren verkrachters, gijzelaars, dieven en maffia's. Nou ja, voor jongens begon het ook behoorlijk gevaarlijk te worden. Steeds vaker kregen ze een melding over een moord, en als ze die onderzochten bleek de jongen niet door een vampier te zijn gedood maar door een moordenaar. Maar goed, dit meisje was een vampier en kon moeilijk vermoord worden. Het zou voor Luthien ook moeilijk worden, maar hij hoopte dat het zou lukken.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 9:57 am

"Nou ik ben gewoon een ommetje aan het maken toen ik ineens een schot hoorde. Ik verschool me in een boom en toen zag ik jouw en ik dacht. Zo'n sterke en stoere man als jij zou me toch kunnen beschermen voor al het gevaar" sprak ze weer met de zelfde toon als daarnet. "Ik wil je iets laten zien? Kom je met me mee" sprak ze heel heel helder en verleidelijk. Haar gezicht was niet helemaal te zien deze keer, want ze had de kap goed over haar hoofd gedaan deze keer. Het enige wat je zag was het pluk haar en de lippen van haar.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 10:08 am

'Eigenlijk moet ik naar huis, maar ik kom wel met je mee.' zei Luthien kalm. Het moest niet lijken alsof hij té graag met haar mee wou. Dan zou ze er misschien achter kunnen komen. Hij hield zijn hoofd koel, want die stem van haar betoverde hem en wond hem zo om haar vinger. Hoe kon iemand zo verleidelijk zijn? De andere meiden hadden geen invloed op hem, maar zij... ach, het was ook een vampier, en dat kon je ook wel verwachten. Toch was Luthien verbluft, maar liet dat niet blijken in zijn gezicht en wachtte tot ze hem zou mee nemen.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 10:17 am

Een onopgemerke geamuseerde glimlach kwam op haar lippen terecht, maar toch bleef ze op haar hoede. Je zou nooit weten wat er zou gaan gebeuren, gelukig was deze keer bewapend en kon ze zichzelf verdedigen als het moest. Ze had soms gevechten gezien van vampiers en jagers en meestal wonnen de jagers natuurlijk, maar dat kwam omdat die vampiers dom waren. Ze zou nooit iemand meteen te lijf gaan als het een jager is. Ze had dat goed begrepen van haar man. Hij was een pro, jammer genoeg warenmeer vijf jagers en haar man was alleen, ze wou hem helpen. Maar haar man had haar op een of andere manier tegen gehouden. En dus kon ze niks doen. "Kom maar mee" zei ze en ze liep heel elegant en sierlijk vooruit. Ze zocht een goede plek om haar slag te slaan. Een plek waar niemand hun zou kunnen horen.
Ze wist welke plek ze naar toe moest gaan.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 10:22 am

Luthien liep achter het meisje aan en bleef op zijn hoede toen ze niet naar hem keek. Hij had zijn handen in zijn zakken maar voelde even onopgemerkt of zijn pistolen in zijn riem zaten. Toen hij daar zeker van was, probeerde hij zichzelf gerust te stellen. Deze vampier was slim, en waarschijnlijk ook heel sterk. Hij zou zijn best moeten doen om haar te doden, maar hij was er vrij zeker van dat het wel zou lukken. Ze zou het niet verwachten dat hij een vampierenjager was, en als ze dat wel deed... tja, dan had hij dus een groot probleem en zou hij als vampier door het leven moeten gaan.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 10:29 am

Deze man ging gewillig mee, voor haar een beetje te gewillig. Ze moest uitkijken, misschien was deze man wel een jager. En als die dat was, nou dan zat hij flink in de knoei. Toen ze eenmaal bij de plek kwam liep ze naar de man toe. Ze deed de hoed van zijn hoofd af en gooide die op de grond. Heel rustig ging ze met haar hand door zijn haren. Ze had haar andere hand voor het geval dat al stevig vast om haar zwaard. Langzaam gaf ze zoentjes in zijn hals die erg teder waren terwijl ze nog steeds door zijn haren streek. Langzaam ging ze met haar hand rustig een beetje over zijn rug heen. Ze wou hem laten genieten, ze wou meer meer laten genieten dan alle andere mannen. Waarom dat wist ze niet. Zonder dat ze het wist ging de kap van haar hoofd af door de wind. Haar blonde haren glinsterden in het donker het was heel mooi omdat te zien. Sommige mannen raakten in een trans als ze haar blonde haar op die manier zagen.
Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 10:42 am

Luthien's hoed was van zijn hoofd voor hij het wist, en hij voelde haar hand door zijn haren gaan. 'Wat-' mompelde hij zacht, maar hield daarna zijn mond, toen hij die zoentjes in zijn hals voelde. Hij voelde een blos op zijn wangen en dat hij in een soort trance raakte door haar aanrakingen, maar probeerde zijn hoofd bij het jagen te houden. Het meisje maakte het werk wel heel moeilijk voor hem. Hij kon zich niet eens meer bedenken om zijn pistool te pakken en haar neer te schieten. Het voelde gewoon zo fijn, ookal was het een vampier die het deed en geen normaal meisje. Zijn ogen, die half open waren vielen op haar haar, dat glansde in het maanlicht. Ze leek nu net een engel. In halve-trance, half-aanwezig, hief hij zijn hand en liet die rusten op haar rug.
Wat doe ik nou? dacht hij verward.
Terug naar boven Go down
Darcy Duvessa

avatar

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 17-10-10
Leeftijd : 28

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 11:03 am

Ella bleef hem zoentjes geven en had net een beetje haar tanden in hem geprikt toen ze opeens een hand voelde op haar rug. Dit bracht haar in verwarring en kon op een of andere manier haar slag niet voorzetten. Ze kon het niet op een bepaalde manier. Ze wist niet waarom en hoe het kon, maar door die reactie van de man kon ze het niet. Dit was haar nog nooit overkomen, de meeste mannen stonden altijd stil en genoten ervan zonder iets te doen bij haar, maar dit was anders. Dit had ze nooit verwacht. Ze stopte even en zag een straaltje bloed uit komen. Voorzichtig zoog dat met haar lippen op. Gelukkig stopte het bloeden na een tijdje, ze gaf hem nog wat zoentjes en streelde nog even over zijn haren. Haar andere hand had ze los gelaten van haar zwaard.

Terug naar boven Go down
Ruuz

avatar

Aantal berichten : 1268
Registratiedatum : 08-07-10
Woonplaats : GEHENNA >;3

BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   vr okt 29, 2010 11:11 am

Luthien voelde iets in zijn hals prikken en wist dat het haar hoektanden waren. Zijn andere hand bewoog zich naar één van zijn pistolen en hij probeerde hem te pakken, maar hij kon het gewoon niet. Het was definitief nu. Hij zou vermoord worden door een vampier, of zelf één worden. Een lot die hij nooit zou willen ondergaan. Hij zat nu gevangen en kon alleen maar wachten tot het over was, maar hij voelde niet dat ze haar tanden verder in zijn hals zette. Integendeel. Ze haalde ze zelfs weg en begon het weinige bloed te zuigen. Hij rilde even, maar wist toen toch zijn pistool te grijpen en richtte die razendsnel op haar buik. Hij haalde de trekker over en schoot.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]   

Terug naar boven Go down
 
Hunt Me Down [Darcy & Ruuz]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
gSmRPG :: ORPG. :: ORPG.-
Ga naar: